Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Conceptprogramma's Eerste divisie zaalvoetbal seizoen 2019/'20

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2019, 15:48

Het nieuwe seizoen in de Eerste divisie zaalvoetbal gaat vrijdag 13 september van start. - Foto: KNVB Media

De programma's voor beide poules in de Eerste divisie zaalvoetbal voor het seizoen 2019/'20 is in concept gereed. De eerste speelronde staat vrijdag 13 september op het programma.

Een week eerder, vrijdag 6 september, start het seizoen met de voorronde voor het landelijke bekertoernooi. Mogelijk wordt een groot aantal teams uit de Eerste divisie vrijgeloot voor deze voorronde.

Waddenderby

In de eerste speelronde van de competitie staan in poule A direct al enkele fraaie affiches op het programma. Het uit de Eredivisie gedegradeerde Zeemacht uit Den Helder opent vrijdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen het team van 'buurman' Texel'94. Een heuse Waddenderby. ONR start op de openingsavond thuis tegen Scagha`66 en IFC/Zwolle mag naar Leekster Eagles. 

In poule B debuteert het reserveteam van ASV Lebo thuis tegen mededebutant JCK/AISO, die na enkele seizoenen in de topklasse weer terug is gekeerd in de Eerste divisie. zvv Den Haag treft in zijn eerste thuiswedstrijd op dit niveau direct een pittige tegenstander, namelijk het uit de Eredivisie gedegradeerde zvv Eindhoven. Ook ZVS/Bodemfelx is nieuw in de Eerste divisie. Het team van Bristol Team is de eerste tegenstander. De twee teams die zich afgelopen voorjaar behoorlijk hebben versterkt, BE`79 en ZVG/Cagemax, treffen elkaar direct in de eerste ronde.

Indelingen en wedstrijdschema's zaal Indelingen en wedstrijdschema's zaal Bekijk hier de schema's van Eerste divisie A en B zaalvoetbal. Je vindt hier ook de schema's van de Eredivisie mannen en vrouwen.

Voetballen bij een club

De KNVB is er voor voetballers op het veld, in de zaal en op straat. Voor pupillen, profs en 65-plussers. Voor jongens en voor meisjes.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen