Nieuwe handige functies toegevoegd aan digitaal aanmeldformulier

KNVB Media
KNVB Media
3 juli, 10:57

De nieuwe functies maken het digitaal aanmeldformulier nog uitgebreider. - Foto: KNVB Media

Het Digitale Aanmeldformulier voor nieuwe leden is verbeterd. Je kan nu als club zelf vragen toevoegen aan dit formulier, zodat je het formulier kan aanpassen aan je clubspecifieke situatie. Ook is het formulier nu gekoppeld aan de Vrijwilligersmodule van Sportlink.

Dit betekent dat nieuwe leden bij aanmelding hun vrijwilligerstaken kunnen aanvinken. Tenslotte zijn er in het verwerken van de aanmeldingen in Sportlink Club wat handigheidjes toegevoegd. Zo is het mogelijk om een automatische e-mail toe te voegen bij aanmelding van het lid, krijg je een notificatie van de aanmelding in het notificatiescherm en is er een betere verwerking van bestaande KNVB (oud-)leden.

Vragen toevoegen aan formulier

Het is ook mogelijk om als club zelf vragen toe te voegen aan het formulier. Het gaat hier om drie open vragen en drie vragen waarbij vooraf ingestelde antwoorden ingesteld moeten worden. Misschien wil je wel weten of het nieuwe lid binnenkomt via een Sportfonds of dat het nieuwe lid misschien ook bereid is om op zaterdagen te fluiten.

De vragen die op het aanmeldformulier wilt stellen, zet je in Sportlink Club. Volg de volgende stappen om de vragen in te stellen zodat deze ook terugkomen op het online aanmeldformulier:

  • ga naar Vereniging --> beheer --> vrije velden
  • om de beschrijving van de vragen in te stellen kies je voor het tabblad omschrijvingen in combinatie met het sub-tabblad Persoon aanmelding 
  • klik in de betreffende velden om de vraag te typen/aan te passen

Volg de volgende stappen om de antwoorden voor de drie dropdown vragen in te stellen:

  • ga naar Vereniging --> beheer --> vrije velden
  • kies vervolgens voor het tabblad Onderhoud in combinatie met het sub-tabblad persoon aanmelding
  • voeg een nieuwe toe of dubbelklik op een regel om de code en omschrijving aan te passen

Meer informatieUitleg over de nieuwe functies vind je op de supportpagina in het Sportlink Supportcenter. Digitaal aanmeldformulier voor nieuwe ledenBekijk hier alle informatie over het digitale aanmeldformulier.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven