Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eenvoudig aan de slag met teamindelingen in Sportlink Club

KNVB Media
KNVB Media
30 juni, 12:00

Het is mogelijk om via de module ‘lokale teams’ alvast teams voor het nieuwe seizoen in te delen. - Foto: KNVB Media

Met de Regiocup voor jeugd is het seizoen toch nog op een goede manier afgesloten. Nu kunnen we de blik alvast op volgend seizoen richten. Zo kunnen verenigingen al aan de slag met het indelen van teams. Sportlink Club bevat een module die uitermate geschikt is om het voorwerk te doen: de module ‘lokale teams’. Teams die komend seizoen spelen in een klasse waar de Teamindex wordt gebruikt, moeten de bondsteams uiterlijk 11 juli hebben gevuld.

Het is als wedstrijdsecretaris mogelijk om via de module 'lokale teams' alvast teams voor het nieuwe seizoen in te delen. Via de werkset ‘wedstrijdzaken’ zijn deze teams vervolgens in een keer over te zetten naar het gewenste bondsteam. Op 3 juli worden de huidige bondsteams opgeschoond, waarna vanaf 4 juli de leden aan de nieuwe bondsteams gekoppeld kunnen worden. Maak je gebruik van de module ‘lokale teams’, dan kun je dus vóór die datum al de indelingen compleet hebben.

Let op: voor teams die uitkomen in een klasse waar de Teamindex wordt gebruikt voor het maken van de indeling is het van groot belang dat de bondsteams uiterlijk 11 juli zijn gevuld. In onderstaande tabel zie je in een oogopslag waar de Teamindex in het seizoen 2021/'22 al wordt gebruikt.

Stappenplan aanmaken lokale teams Stappenplan aanmaken lokale teams Met dit stappenplan kun je aan de slag om lokale teams aan te maken. Seizoenovergang Seizoenovergang Meer informatie over de seizoenovergang vind je op de website van Sportlink.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen