Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Planning en deadlines voorjaarscompetitie en 3e fase

KNVB Media
KNVB Media
15 november, 11:20

De competities zijn nog in volle gang en de behaalde resultaten van teams zijn leidend voor de indelingen voor de voorjaarsreeks. - Foto: KNVB Media

Er wordt momenteel binnen het jeugdvoetbal nog volop gespeeld in de najaarscompetities, de reeksen of in de 2e competitiefase, maar de KNVB is al bezig met de voorbereiding voor de vervolgcompetities voor het kalenderjaar 2022. Dit betreft dan de voorjaarscompetities voor de junioren en de 3e competitiefase voor het pupillenvoetbal en voor de pilotcompetities in het jeugdvoetbal voor de districten in West- en Zuid-Nederland. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.

De resultaten behaald in de competitie, reeks of laatste competitiefase in het najaar 2021 zijn uiteraard leidend voor de indelingen voor het vervolg in het voorjaar van 2022. Binnen de landelijke divisies is bovendien sprake van een vastgestelde promotie en degradatie.

Verenigingen worden via Sportlink Club in de gelegenheid gesteld om eventuele wijzigingen door te geven aan de KNVB. Dit betreft dan alleen melding van nieuwe teams of uit te schrijven teams. Verzoeken om herindeling worden in dit kader niet in behandeling genomen omdat indeling zoals gezegd plaatsvindt op basis van de resultaten van de laatste competities van het najaar 2021.

De belangrijkste deadlines en de planning voor het vrijgeven van gegevens, zoals de indeling en het wedstrijdprogramma, staan in onderstaande bijlage.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen