Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eén overzicht van alle trainingen

KNVB Media
KNVB Media
2 augustus 2018, 11:29

Met Club.Trainingen maak je één keer een planning van alle trainingen. En die planning deel je eenvoudig via Voetbal.nl app. - Foto: KNVB Media

Dit is dé periode in het jaar waar trainers en coördinatoren op de club aan de slag gaan met het plannen van de trainingen. Hoe deel je die planning nou met je leden?

 Aangezien veel leden voor het nieuwe seizoen in een nieuw team zijn ingedeeld, betekent dit ook vaak andere trainingstijden, andere velden en andere kleedkamers. Met Club.Trainingen maak je één keer een planning van alle trainingen. En die planning deel je eenvoudig via Voetbal.nl app. Zo zijn je leden direct op de hoogte en hoeven ze geen training te missen. Extra voordeel voor trainers is dat ze met behulp van Club.Trainingen ook statistieken van de trainingsopkomst krijgen voorgeschoteld.

Online workshop

Wil je meer weten over Club.Trainingen of maakt je vereniging al gebruik van Club.Training en wil je het goed onder de knie krijgen? Op maandag 6 augustus kun je een online workshop volgen, we starten om 19 uur. Schrijf je hier in.

Inschrijven Inschrijven Schrijf je in voor de online workshop Club.Trainingen!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen