Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Indelingen landelijke competities zaalvoetbal 2019/'20 bekend

KNVB Media
KNVB Media
28 juni 2019, 12:55

Het zaalvoetbalseizoen 2019/'20 start traditioneel met de wedstrijd om de Supercup. - Foto: KNVB Media

Het zaalvoetbalseizoen 2019/'20 start traditioneel met de wedstrijd om de Supercup. In het weekend van 23 en 24 augustus nemen zvv Hovocubo en FC Eindhoven het tegen elkaar op, terwijl de Supercup voor de vrouwen tussen TPP en G.S.F.V. drs Vijfje gespeeld wordt op vrijdag 6 september. De indeling voor de landelijke competities is inmiddels bekend.

De teams in de eredivisie spelen de eerste ronde in de competitie op vrijdag 6 en zaterdag 7 september. De eerste divisie en de vrouwen eredivisie starten een week later op 13 september.

Eredivisie Vrouwen

In het seizoen 2019/`20 telt de eredivisie vrouwen 10 teams, de competitie telt slechts 18 wedstrijdronden (laatste ronde staat gepland op vrijdag 21 maart 2020. Vanaf 27 maart starten de wedstrijden om het Kampioenschap van Nederland.

Indelingen

De klassen die vallen onder de landelijke indeling zijn in het document samengevoegd. In de publicatie van de landelijke indeling zijn dus de indelingen te vinden van de Eredivisie, eerste divisie en topklassen. De conceptschema's worden op een later moment bekend gemaakt.

Indelingen zaalvoetbal Indelingen zaalvoetbal Bekijk hier de indeling van de landelijke klassen voor het seizoen 2019/'20. De indelingen en de conceptschema's worden later bekend gemaakt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen