Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sta jij als Hoofd Opleiding van jouw club al geregistreerd in Sportlink?

KNVB Media
KNVB Media
10 januari 2022, 16:15

Foto: KNVB Media

Als Hoofd Opleiding (HO) ben je van grote waarde voor de vereniging. Je vormt en bewaakt de rode draad binnen de jeugdopleiding, draagt bij aan de ontwikkeling van trainers en zorgt voor een goede doorstroom van jeugdspelers naar de senioren. De KNVB stuurt, bijvoorbeeld per mail, zo nu en dan graag relevante informatie om jou zo goed mogelijk te ondersteunen in je werkzaamheden. Om ervoor te zorgen dat elke HO deze informatie krijgt, is het belangrijk dat de KNVB van hen allemaal de (juiste) contactgegevens heeft. Hiervoor moet je in Sportlink als HO geregistreerd staan.

Wanneer je als HO niet of incorrect geregistreerd bent in Sportlink, mis je informatie van de KNVB die specifiek voor jou en collega’s van belang is. En dat niet alleen: zowel voor de HO als de regionale Medewerker Voetbalontwikkeling van de KNVB is het belangrijk om elkaar van tijd tot tijd te spreken. Van gedachten wisselen over het vak levert beiden namelijk relevante inzichten op. Wat speelt er bijvoorbeeld op de vereniging? En hoe kan de KNVB hierin nog meer service verlenen? Met de input van de HO kan de KNVB haar dienstverlening op voetbaltechnisch gebied verder ontwikkelen, de HO nog beter ondersteunen en het voetbal in de regio uiteindelijk op alle vlakken naar een hoger niveau tillen.

Hoe laat ik mij registreren?

Gelukkig neemt het aantal registraties in Sportlink inmiddels toe. Wil jij ook als HO geregistreerd staan in Sportlink, zodat je geen belangrijke informatie van de KNVB meer mist? Zorg dan dat jouw vereniging je op de juiste wijze registreert. Vaak kan de secretaris of ledenadministrateur van de club dit voor je verzorgen. Het is dan allereerst noodzakelijk dat je bondslid bent. Daarna kun je in Sportlink worden gekoppeld aan de functie van HO. Vraag, als dit nog niet is gebeurd, dan ook nadrukkelijk aan de vereniging om jou zo snel mogelijk als HO te registreren.

Sta je wel al als HO in Sportlink, maar weet je niet zeker of al jouw gegevens kloppen? Loop deze dan nog eens na met de secretaris of ledenadministrateur en geef het door als er iets gewijzigd moet worden! Zo optimaliseren we de communicatie tussen de HO en de KNVB en kunnen we je ondersteunen om jouw werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Verenigingen en KNVB; hoe communiceren we optimaal via e-mail? Verenigingen en KNVB; hoe communiceren we optimaal via e-mail? De KNVB zoekt continu naar manieren om de dienstverlening en service te optimaliseren. Onderdeel daarvan is de online en e-mailcommunicatie. Tussen de verenigingen en de KNVB is er dan ook heel veel e-mailcommunicatie, want e-mail is een eenvoudig en betrouwbaar middel om kennis uit te wisselen, vragen te stellen en antwoord te krijgen, en om nieuws te delen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen