Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Goede voorbeelden uit het land: zo blijven verenigingen trainingen aanbieden aan hun leden

KNVB Media
KNVB Media
2 december, 15:50

Een overzicht van verenigingen die ondanks de maatregelen trainingen blijven aanbieden aan hun leden. - Foto: KNVB Media

Met de nieuwe coronamaatregelen is sporten na 17.00 uur niet toegestaan. Dit maakt het voor zowel de jeugd als volwassenen lastig om te kunnen blijven trainen. Maar wat is er nog wél mogelijk? Een overzicht van verenigingen die ondanks de maatregelen trainingen blijven aanbieden aan hun leden.

VDZ

Na de afkondiging van de maatregelen is VDZ meteen in actie gekomen. De vereniging uit Arnhem-Noord maakte een draaiboek waarmee alle jeugdleden kunnen blijven trainen. Elke leeftijdscategorie heeft een eigen trainingsdag gekregen, waarop tussen 15.30 en 17.00 uur getraind kan worden.

VDZ VDZ Lees meer over de trainingen bij VDZ.

VV Sneek Wit Zwart

Als er 's avonds niet getraind mag worden, dan maar 's ochtend, dachten ze bij VV Sneek Wit Zwart. De vereniging heeft de training verplaatst naar 5.30 uur.

SV Deurne

Bij SV Deurne is er alles aan gedaan om de jeugd door te kunnen laten trainen. In de nieuwe situatie wordt gewerkt met circuittrainingen onder leiding van een hoofdtrainer per lichting.

ACV Assen

ACV Assen organiseert zowel voor de jongste als oudere jeugd verschillende trainingen op de club. Maar de vereniging denkt ook aan oudere jeugdleden die niet voor 17.00 uur kunnen trainen. Voor deze groep is een samenwerking aangegaan met leefstijlcentrum Paramedics Assen. ACV Assen en het centrum hebben een Stay Fit-programma gemaakt om ook in deze tijd aan de fitheid te werken.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen