Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Digitale informatiebijeenkomsten Welkomstprogramma Jeugdtrainers

KNVB Media
KNVB Media
15 november, 13:00

Foto: KNVB Media

In Nederland begeleiden maar liefst 70.000 trainers een jeugdteam. Zij hebben een grote invloed op het plezier en de ontwikkeling van meer dan 500.000 jeugdspelers en –speelsters. Daarbij dragen ze in belangrijke mate bij aan een veilige sportomgeving. Om alle startende jeugdtrainers in hun rol te ondersteunen, heten we hen graag welkom met het Welkomstprogramma jeugdtrainers.

Sinds dit seizoen is het Welkomstprogramma officieel van start gegaan en hebben reeds 135 verenigingen zich aangemeld, om hun trainers een goede basis mee te geven voor hun start als trainer/coach. Voor het voorjaar van 2022 is nog ruimte voor nieuwe verenigingen om zich aan te melden voor dit programma. We kunnen ons goed voorstellen dat je voor de aanmelding van jouw club nog meer informatie wil hebben over het programma. Deze kun je stellen tijdens één van de digitale sessies.

Meer toelichting

Tijdens de digitale sessie lichten KNVB-medewerkers het Welkomstprogramma jeugdtrainers verder toe en kun jij al jouw vragen stellen. Je kunt direct kennismaken met de vertegenwoordigers van andere verenigingen en jouw ervaringen en verwachtingen delen. Door deel te nemen aan de digitale sessie heb je een volledig beeld van het Welkomstprogramma en kun je daarna jouw vereniging definitief aanmelden voor het Welkomstprogramma.

Dus… wil je meer weten over het Welkomstprogramma, aanvullend op de informatie die op KNVB Assist te vinden is? Meld je dan aan voor één van de digitale informatiebijeenkomsten.

Aanmelden digitale sessie Welkomstprogramma jeugdtrainers Aanmelden digitale sessie Welkomstprogramma jeugdtrainers Hier lees je de verschillende mogelijkheden om een digitale informatiebijeenkomst bij te wonen. Welkomstprogramma jeugdtrainers Welkomstprogramma jeugdtrainers Om alle startende jeugdtrainers in hun rol te ondersteunen, heten we hen graag welkom met het Welkomstprogramma jeugdtrainers.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen