Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving opleiding UEFA Pro 2022/'23 is geopend

KNVB Media
KNVB Media
7 september, 10:19

Foto: KNVB Media

Wil jij als trainer-coach het beste uit jezelf halen en je (door)ontwikkelen met uitzicht op een baan als trainer-coach in het Betaald Voetbal? Vanuit de KNVB Academie bieden wij jou in de opleiding UEFA Pro maatwerk in opdrachten en begeleiding, centrale bijeenkomsten met experts om van én met elkaar te leren, groepsbijeenkomsten in de praktijk en (inter)nationale uitwisseling. Wie het diploma UEFA Pro heeft behaald, is bevoegd om als zelfstandig hoofdtrainer-coach in het betaald voetbal werkzaam te zijn. De inschrijving voor deze UEFA Pro-opleiding voor het seizoen 2022/'23, is inmiddels geopend.

Om beter aan te sluiten bij de veranderende wereld van het betaalde voetbal, is de opleiding UEFA Pro afgelopen seizoen vernieuwd op basis van input van algemeen- en technisch directeuren, coaches uit het betaald voetbal, de trainersvakbond CBV en oud-deelnemers. Dit betekent voor jou als toekomstig trainer-coach UEFA Pro dat jij jezelf blijft ontwikkelen en kunt aanpassen aan het voetballandschap. Naast kennis en kunde, dagen wij je uit om continu te vernieuwen, te verbeteren, creatief te zijn en een eigen visie te ontwikkelen.

Dit past bij de hoge eisen die, zowel binnen als buiten het veld, aan de trainer-coach in het Betaald Voetbal worden gesteld. De UEFA en de KNVB trekken van oudsher samen op om deze opleiding actueel en kwalitatief op het hoogste niveau te houden. Dit heeft bijgedragen aan de goede naam van de KNVB-opleidingen in Europa.

Inschrijving voor 2022/'23

De inschrijving voor de UEFA Pro-opleiding 2022/'23 is geopend en loopt tot 4 oktober. In de opleidingsaankondiging vind je alles over de toelatingseisen, het diploma dat je ontvangt en de bevoegdheid die je hebt bij afronding van de opleiding, de studiekosten, de inschrijving voor de opleiding en het inhoudelijke programma dat je zult volgen.

Ja, ik wil mij inschrijven!


  • Tags:

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen