Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Enquête digitale communicatie HO en & TJC’s

KNVB Media
KNVB Media
3 mei, 15:59

De KNVB wil de online en e-mailcommunicatie met Hoofden opleiding en Technisch Jeugdcoördinatoren verbeteren. - Foto: SV Deurne

De KNVB zoekt continu naar manieren om de dienstverlening en service te optimaliseren. Onderdeel daarvan is het verbeteren van de online en e-mailcommunicatie met Hoofden opleiding en Technisch Jeugdcoördinatoren. Wat vinden jullie daar momenteel van en hoe kunnen we dat beter aan laten sluiten bij jullie wensen en behoeften? We horen het heel graag!

Om antwoord te vinden op bovenstaande vragen hebben we een enquête samengesteld. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Data wordt uiteraard anoniem en enkel ten behoeve van dit specifieke onderzoek verwerkt. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via onderstaand emailadres. Alvast heel erg bedankt voor je deelname!

Klik hier voor de enquête Klik hier voor de enquête Via deze enquête willen we onderzoeken hoe de KNVB de online en e-mailcommunicatie met Hoofden opleiding en Technisch jeugdcoördinatoren kan verbeteren. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Data wordt uiteraard anoniem en enkel ten behoeve van dit specifieke onderzoek verwerkt.

Marketing

Voor vragen en meer informatie.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen