Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijving opleiding trainer-coach UEFA Pro geopend!

KNVB Media
KNVB Media
10 september 2020, 12:01

Ook dit seizoen starten we weer met de opleiding trainer-coach UEFA Pro. - Foto: KNVB Media

Ook dit seizoen starten we weer met de opleiding trainer-coach UEFA Pro. Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen als trainer-coach en je verder te ontwikkelen met uitzicht op een baan als trainer-coach in het Betaald Voetbal? Dan is dit de logische stap!

Ambities trainer-coach UEFA Pro

Om beter aan te sluiten bij de veranderende wereld van het betaalde voetbal is in de laatste jaren de opleiding UEFA Pro vernieuwd. Dit past bij de hoge eisen die, zowel binnen als buiten het veld, aan de trainer-coach in het Betaald Voetbal worden gesteld. De UEFA en de KNVB trekken van oudsher samen op om deze opleiding actueel en kwalitatief op het hoogste niveau te houden. Dit heeft bijgedragen aan de goede naam van de KNVB-opleidingen in Europa.

Kennis delen, inspireren en specialiseren

Vanuit de KNVB Academie bieden wij jou in deze opleiding maatwerk in opdrachten en begeleiding, centrale bijeenkomsten onder begeleiding van experts om van én met elkaar te leren, groepsbijeenkomsten in de praktijk en (inter)nationale uitwisseling.

Wie het diploma UEFA Pro heeft behaald, is bevoegd om, na verkregen licentie, als zelfstandig hoofdtrainer-coach in het betaald voetbal werkzaam te zijn.

UEFA Pro 2021/’22 UEFA Pro 2021/’22 Klik hier voor meer Informatie en inschrijving

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen