Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Competitieaanbod Onder 6 & 7; vul de vragenlijst in en win

KNVB Media
KNVB Media
3 december 2019, 15:06

De KNVB onderzoekt welke verenigingen een aanbod hebben voor mini-pupillen en hoe de KNVB de club hierin kan ondersteunen. - Foto: KNVB Media

Veel amateurverengingen bieden voetbalactiviteiten aan voor de leeftijdscategorieën Onder 6 en Onder 7, de zogenoemde ‘mini-pupillen’ (of een afgeleide hiervan). De KNVB onderzoekt welke verenigingen een aanbod hebben voor deze doelgroep en hoe de KNVB de club hierin kan ondersteunen. Dat deed het in het verleden al met het ondersteuningsprogramma Welpenvoetbal, dat het samen met ING organiseerde.

Door in kaart te brengen welke wensen en behoeften er zijn binnen verenigingen, bekijkt de KNVB of en in hoeverre het wenselijk is dat er een vervolg komt op dit ondersteuningsprogramma. Op die manier kan er een positieve bijdrage geleverd worden aan de instroom van de jongste jeugd bij de amateurverenigingen.

De KNVB verzoekt dan ook zo veel mogelijk clubs om onderstaande vragenlijst uiterlijk zaterdag 14 december in te vullen. Onder de deelnemende verenigingen verloot de KNVB twintig materiaalpakketten met daarin ballen, hesjes en hoedjes, specifiek voor de mini-pupillen. Stuur dit bericht ook door naar de persoon die binnen de vereniging gaat over het mini-pupillenvoetbal.

Vragenlijst Vragenlijst Vul de vragenlijst in en maak kans op een materiaalpakket, speciaal voor mini-pupillen!

Vragen

Mocht je vragen hebben over de vragenlijst of ondersteuning op gebied van Onder 6 en Onder7, stuur dan een mail naar Fedde Timmer.

Fedde Timmer

Stagiair marketing

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen