Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jeugdplan Nederland meiden: de voorbereiding op nationale jeugdselecties

KNVB Media
KNVB Media
3 november 2019, 21:10
3:27

Jeugdplan Nederland meiden is podium waar talenten hun talent kunnen laten zien en zich kunnen verbeteren op een hoger niveau. - Foto: KNVB Media

Gedurende de week zijn de KNVB Talentcoaches en KNVB scouts op pad en bezoeken jeugdteams van amateurverenigingen in Nederland om de verschillende leeftijdscategorieën in beeld te krijgen en te houden. Voor het Jeugdplan Nederland meiden begint dit bij de Onder 11.

De allerbeste talenten krijgen een uitnodiging voor het deelnemen aan trainingen of het spelen van wedstrijden bij een van de selecties van het Jeugdplan Nederland meiden. De trainingen en wedstrijden van het Jeugdplan Nederland meiden zijn extra voetbalactiviteiten naast de voetbalactiviteiten bij de vereniging van de desbetreffende speelsters. De voetbalsters komen in een prestatieomgeving waarbij ze kennis maken met vertegenwoordigend voetbal. Het is het podium waar zij hun talent kunnen laten zien en zich kunnen verbeteren op een hoger niveau.

Met de video bovenaan deze pagina kom je erachter wat Jeugdplan Nederland meiden exact inhoud.

Meer informatie

Meer informatie over het Jeugdplan Nederland vind je op KNVB Assist.

Jeugdplan Nederland Jeugdplan Nederland Het JPN, dat zowel voor jongens als voor meiden wordt aangeboden, is het podium waar talentvolle voetballers zich kunnen laten zien en mogelijk door kunnen door ontwikkelen naar een hoger speelniveau.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen