Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gestart als HO of TJC? Kom naar de Aftrapbijeenkomst bij jou in de buurt!

KNVB Media
KNVB Media
11 september 2019, 14:53

In elke regio is er een bijeenkomst waar je medevrijwilligers en KNVB-medewerkers ontmoet. - Foto: KNVB Media

Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug als Hoofd Opleiding (HO), Technisch jeugdcoördinator (TJC) of andere vergelijkbare functie van jouw vereniging. Er komt veel op je af én je hebt zelf ook nog allerlei plannen en ambities. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor; je medevrijwilligers en de KNVB kunnen je hierbij ondersteunen.

Om met elkaar kennis te maken zijn er aan het begin van het seizoen Aftrapbijeenkomsten voor vrijwilligers en kaderleden. In elke regio is er een bijeenkomst waar je medevrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertellen we je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven we handige tips.

Workshop voor HO / TJC

Welke voorwaarden zouden binnen jouw vereniging gecreëerd moeten worden om iedereen met plezier te laten voetballen? De rol van de jeugdtrainer is cruciaal in het ontwikkelen van spelers, maar wat gaat er allemaal aan vooraf? Hoe zorgen voetbalverenigingen ervoor dat voetbal leidend blijft in het aanbod naar de leden? In deze workshop willen wij samen met jou als HO/TJC bespreken hoe trainers en spelers nog beter in de praktijk begeleid en ondersteund kunnen worden.

Data, locaties & aanmelden Data, locaties & aanmelden Klik hier voor een overzicht van alle Aftrapbijeenkomsten en meld je aan.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen