Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Aanmelden voor UEFA Futsal B en Trainer-coach Zaalvoetbal III mogelijk

KNVB Media
KNVB Media
25 juli 2019, 12:27

Het is mogelijk om je aan te melden voor de verschillende opleidingen voor trainer-coaches in het zaalvoetbal. - Foto: KNVB Media

De opleidingen UEFA Futsal B en Trainer-coach Zaalvoetbal III worden ook in het nieuwe seizoen weer aangeboden. Voor trainer-coaches met ambitie om actief te zijn in de landelijke top van het zaalvoetbal is de opleiding UEFA Futsal B ideaal geschikt. De trainer-coach die aan het begin van zijn trainersloopbaan staat of zich wil doorontwikkelen in het vak vindt zijn uitdaging in de Trainer-coach Zaalvoetbal III.

De taken van een trainer-coach zijn onder te verdelen in: coachen tijdens wedstrijden, geven van trainingen en het begeleiden van spelers. Daarnaast is de trainer-coach onderdeel van de vereniging. Het doel van de opleiding is deelnemers voor te bereiden op het begeleiden van (individuele) zaalvoetballers in hun zaalvoetbal ontwikkeling en het coachen (en trainen) van teams.

Met de licentie UEFA Futsal B is het toegestaan om als trainer-coach werkzaam te zijn op het niveau van de eredivisie of lager. Trainer-coaches met de Trainer-coach Zaalvoetbal III-licentie mogen voor de groep staan bij een club uitkomend in de topklasse of eredivisie vrouwen en lager.

UEFA B Futsal UEFA B Futsal Bekijk alle informatie over de opleiding UEFA B Futsal en meld je aan! Trainer-coach Zaalvoetbal III Trainer-coach Zaalvoetbal III Bekijk alle informatie over de opleiding Trainer-coach Zaalvoetbal III en meld je aan!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen