Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor de opleiding tot Hoofd Opleiding

KNVB Media
KNVB Media
25 oktober 2019, 13:19

Met een Hoofd Opleiding voelen de trainers en coaches zich beter gewaardeerd. - Foto: KNVB Media

Het opleiden van spelers van de jongste jeugd tot en met de laatste stap naar de senioren is een prachtig proces. De Hoofd Opleiding is daarbij een belangrijke schakel. De KNVB biedt voor deze functie een zeer geschikte opleiding aan op verschillende niveaus. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor een opleiding in het seizoen 2020/’21. 

Na het volgen van de opleiding kun je een nog betere bijdrage leveren aan het veiliger, plezieriger en beter voetballen binnen de vereniging. Je krijgt hierbij de juiste ondersteuning en adviezen en kunt sparren met andere verenigingen. Bovendien is het goed voor je persoonlijke ontwikkeling en wordt het leuker om te functie uit te oefenen op de vereniging. Opleidingen tot Hoofd Opleiding Opleidingen tot Hoofd Opleiding Meer informatie en aanmelden.

Rode draad binnen de jeugdopleiding

Voor een vereniging is het bovendien belangrijk om te werken met een Hoofd Opleiding. Hij of zij ontwikkelt en bewaakt de rode draad binnen de jeugdopleiding. Hierdoor ontstaat een indirect betere ontwikkeling van de spelers, waardoor de kans om hen te behouden ook groter wordt. Het zorgt tevens voor een betere doorstroming van de jeugd naar de senioren.

De waarde van een hoofd opleiding.

Ook de trainers en coaches zijn gebaat bij een Hoofd Opleiding. Zij kunnen zich verder ontwikkelen en voelen zich nog meer gehoord en gewaardeerd. De kans is hierdoor groter dat zij langer actief willen blijven in deze rol waardoor er op lange termijn minder trainers/coaches geworven hoeven te worden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen