Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Een nog fitter en beter voetballend team? Volg dan de bijscholing!

KNVB Media
KNVB Media
6 november 2019, 9:49

In de bijscholing voetbalconditionele training leer en oefen je om de voetbalconditionele training op verantwoorde wijze in te vullen voor je eigen team. - Foto: KNVB Media

In het voetbal wordt gestreefd naar prestatieverbetering van de handelingen van een voetballer en het team. Hierbij is het explosief handelen, snel herstellen en het volhouden essentieel. Dit vraagt om een goede en verantwoorde voetbalconditionele training om te zorgen voor een fit team zonder langdurige overbelasting.

In de bijscholing voetbalconditionele training leer en oefen je om de voetbalconditionele training op verantwoorde wijze in te vullen voor je eigen team. De bijscholing levert een teamplanning op voor je eigen team volgens het periodiseringsmodel. Hierbij worden verschillende trainingsvormen behandeld zodat je de planning daadwerkelijk kan gebruiken in het nieuwe seizoen.

Inhoud

De bijscholing bestaat uit drie bijeenkomsten van drie uur, waarbij de inhoud van elke bijeenkomst zal worden afgestemd op kennis en ervaring van de deelnemers in het voetbalconditioneel periodiseren. De inschrijfkosten bedragen €225,- voor drie bijeenkomsten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen