Nieuwe opleidingen tot Hoofd Opleiding; eenmalige kortingsactie

KNVB Media
KNVB Media
28 februari, 17:45

De afgelopen maanden ontving de KNVB signalen dat er vanuit het werkveld met veel interesse wordt gekeken daar de nieuwe opleidingstrajecten. - Foto: KNVB Media

Op drie verschillende niveaus worden er in het seizoen 2019/’20 weer opleidingen tot Hoofd Opleiding georganiseerd. Dit zijn opleidingen bedoeld voor zowel de grote, middelgrote al de kleine verenigingen. Afgelopen seizoen volgden ruim 75 deelnemers één van de drie HO-opleidingen en leverden zo een belangrijke bijdrage aan het plezier en de ontwikkeling van het voetballen binnen de club.

De Hoofd Opleiding is van onschatbare waarde voor iedere vereniging. Niet alleen voor grote clubs, maar ook voor middelgrote en kleine verenigingen. Hij of zij ontwikkelt en bewaakt de rode draad binnen de jeugdopleiding, zorgt voor verbeterde doorstroom naar de senioren én draagt bij aan betere trainers. Met als eindresultaat dat spelers met veel plezier iedere dag weer naar de vereniging komen en beter worden!

Kortingsactie

De afgelopen maanden ontving de KNVB signalen dat er vanuit het werkveld met veel interesse wordt gekeken naar de nieuwe HO-opleidingen. Vanwege een toegekende subsidie kan de KNVB voor deze opleidingen deelnemers een eenmalige kortingsactie aanbieden voor het seizoen 2019/’20. Voor elke cursist die de opleiding HO A, HO B of HO C met een diploma afrondt binnen de termijn van de opleiding, geldt een cashback van €250.

Meer informatie en inschrijven

Meer weten over welke HO-opleiding bij jouw club past of over de inhoud van het programma? Bekijk dan de informatie op KNVB Assist. Hier kun je je ook inschrijven voor de HO-opleidingen. Met onderstaande video ben je helemaal op de hoogte van de toegevoegde waarde van de Hoofd Opleiding (of bij sommige clubs bekend als de technisch jeugdcoördinator) binnen de vereniging.

Opleidingen tot Hoofd OpleidingNaast het opleiden van spelers levert de Hoofd Opleiding (HO) ook een belangrijke bijdrage in de ontwikkeling van de trainers, coaches en de ondersteunende staf binnen een kleine vereniging.

 
 

De waarde van een hoofd opleiding.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven