Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Winnaars RINUS Gebruikersonderzoek bekend

KNVB Media
KNVB Media
14 februari 2019, 11:20

De respondenten waarderen vooral de gebruiksvriendelijkheid, de praktische informatie en de 'motiverende' gebruiksomgeving van RINUS. - Foto: KNVB Media

Steeds meer trainers ervaren de voordelen van RINUS bij hun werkzaamheden op het veld. Omdat de KNVB de omgeving van de online assistent-trainer zo goed mogelijk wil laten aansluiten bij de behoeften van de gebruikers, is er een onderzoek gehouden naar de gebruikerservaring. Deelnemers aan het onderzoek maakten kans op 4 kaarten voor Nederland – Duitsland op 24 maart 2019 in de Johan Cruijff ArenA.

De KNVB is blij dat ruim zeshonderd trainers hun ervaringen over RINUS hebben gedeeld door deel te nemen aan het onderzoek. Met de conclusies heeft de KNVB concrete handvatten om het gebruikersgemak van RINUS te verbeteren. Zo waardeerden de respondenten vooral de gebruiksvriendelijkheid, de praktische informatie en de ‘motiverende’ gebruiksomgeving. Op het gebied van mogelijke aanvullende tools en meer creativiteit binnen de oefeningen liggen er kansen om RINUS nog beter te laten aansluiten bij de wensen van de gebruikers.

Winnaars

De winnaars van de kaarten voor de wedstrijd Nederland – Duitsland zijn: Arthur Jongejans, Wilco Ruinemans, Annelies Bus en Yvonne van Schalkwijk. Met hen wordt contact opgenomen. De KNVB bedankt iedereen voor hun deelname aan het onderzoek en hoopt dat zij ook in de toekomst bereid zijn de KNVB te voorzien van hun feedback.

RINUS RINUS Ga aan de slag met RINUS.


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen