Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijvingen UEFA A en UEFA A Youth geopend; meld je aan

KNVB Media
KNVB Media
4 november 2019, 16:06

De inschrijvingen voor de opleidingen UEFA A en UEFA A Youth zijn geopend. - Foto: KNVB Media

Het opleiden en ontwikkelen van nóg betere trainer-coaches is een mooie, gezamenlijke uitdaging. Voor zowel de KNVB, als voor de clubs en de deelnemers. Daarmee leveren we gezamenlijk een bijdrage aan de verbetering van het Nederlandse voetbal. Ook komend seizoen organiseert de KNVB Academie weer de opleidingen UEFA A en UEFA A Youth; vanaf nu kan je je voor deze opleidingen inschrijven!

Eén van de speerpunten is het aanbieden van onderscheidende trainersopleidingen voor onze trainer-coaches. Vernieuwend en innovatief in opzet en inhoud, zodat jij als trainer-coach je continu kunt ontwikkelen en zo het beste uit jezelf en jouw spelers kunt halen. De inschrijfperiode voor de opleidingen UEFA A en UEFA A Youth is in vergelijking met voorgaande jaren vervroegd. Dit biedt de mogelijkheid om eerder dan in het verleden vroegtijdig zaken te regelen en een planning te maken.

UEFA A

De werkzaamheden van een trainer-coach zijn onder andere: het coachen tijdens wedstrijden, het geven van trainingen en het samenwerken met het begeleidingsteam. Daarnaast is de trainer-coach een belangrijke schakel binnen de vereniging. Volop uitdaging dus. De opleiding UEFA A is erop gericht de deelnemers binnen deze werkzaamheden optimaal voor te breiden en ervaring te laten opdoen zodat ze deze werkzaamheden vanuit een eigen visie met succes kunnen uitvoeren.

UEFA A UEFA A Klik hier voor meer informatie over de opleiding UEFA A. Ook kun je je hier inschrijven.

UEFA A Youth

In de landelijke divisies van het jeugdvoetbal zijn veel teams actief die bestaan uit getalenteerde jeugdvoetballers. Een mooie uitdaging voor de trainer-coach UEFA A Youth is de balans te zoeken en te vinden tussen ontwikkelen en presteren. Elk van deze teams vraagt om de juiste trainer-coach. De opleiding UEFA A Youth is erop gericht de deelnemers voor te bereiden op en te ontwikkelen in het - met succes - uitvoeren van deze taken.

De opleiding UEFA A Youth draagt bij aan jouw verdere ontwikkeling als trainer-coach en neemt je mee in de wereld van het jeugdvoetbal bij een BVO en alle taken en verantwoordelijkheden die daarbij komen kijken.

UEFA A Youth UEFA A Youth Klik hier voor meer informatie over de opleiding UEFA A Youth. Ook kun je je hier inschrijven.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen