Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Schrijf je in voor de opleiding UEFA Pro

KNVB Media
KNVB Media
16 oktober 2018, 9:15

Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen als trainer-coach en je verder te ontwikkelen? - Foto: KNVB Media

Heb je de ambitie om het beste uit jezelf te halen als trainer-coach en je verder te ontwikkelen met uitzicht op een baan als trainer-coach in het Betaald Voetbal? Dan is de opleiding UEFA PRO een must in jouw ontwikkeling!

In het leertraject UEFA PRO ga je ontdekken wat jou bijzonder en onderscheidend maakt en ga je aan slag met jouw ambities en talenten. In coachgesprekken ga je, samen met een leercoach, op zoek naar jouw leerbehoefte. Op basis van de laatste ontwikkelingen in de voetbalwereld en het profiel van de trainer-coach werkzaam in het betaald voetbal van de toekomst wordt een persoonlijk plan opgesteld. Dit plan vormt de rode draad van jouw opleiding en ontwikkeling.

Vernieuwde opzet

Je gaat het pas zien als je het doorhebt (Johan Cruijff)

Om beter aan te sluiten bij de snelle veranderingen in het voetballandschap, is de UEFA PRO opleiding vorig seizoen vernieuwd. Verschillende mensen uit de top van het voetbal hebben hun bijdrage geleverd. Mede door de input van algemeen- en technisch directeuren, coaches uit het Betaald Voetbal, hoofden opleiding en ex-cursisten is een maatwerkprogramma ontstaan.

De komende opleiding UEFA PRO borduurt voort op deze vernieuwing. Door de feedback van cursisten, leercoaches en betrokken experts is de opleiding verder vormgegeven en aangescherpt.

Jouw talent als coach en jouw leerbehoefte staan daarbij centraal. Jij geeft zélf vorm aan jouw ontwikkeltraject binnen de gestelde opleidingskaders en wij faciliteren je door je maximaal uit te dagen. Daarom wordt een hoog zelfstandig leervermogen gevraagd en ben je zelf verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling en prestaties. Leercoaches begeleiden jou daar optimaal in.

Ambities UEFA PRO-opleiding

The important thing is to never stop questioning (Albert Einstein)

De (voetbal)wereld verandert continu en het tempo van deze veranderingen neemt toe. Dit is niet alleen zichtbaar op het veld, maar zeker ook daarbuiten. Dit stelt andere (hoge) eisen aan coaches en dus aan de UEFA PRO-opleiding.

Naast kennis en kunde wordt het vermogen om continu te vernieuwen en te verbeteren steeds belangrijker. Dit vraagt voortdurende nieuwsgierigheid, creativiteit en ondernemerschap. En daarnaast het lef om ‘out of the box’ te denken, kennis te delen en om een eigen koers te varen. Deze ambities en uitgangspunten zijn de basis voor de opleiding UEFA PRO.

Kennis delen, inspireren en specialiseren

Naast een persoonlijke leerroute faciliteren we een programma waarin je kennis deelt, je laat inspireren door experts en je jezelf verder kunt specialiseren. Het programma bestaat onder andere uit groepsbijeenkomsten, intervisiebijeenkomsten, collegiale coaching en presentaties.

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen