Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Beheers de basiskennis van video-analist; inschrijving tweede opleiding geopend

KNVB Media
KNVB Media
29 juni 2020, 11:02

De opleiding Video-Analist B is toepasbaar voor video-analisten uit alle sporten. - Foto: KNVB Media

Veel voetbalclubs werken er al mee of zijn van plan dit te doen: de video-analist. De video-analist vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling van spelers door hen beelden en analyses aan te reiken. Met de opleiding Video Analist B worden je de basiskennis en vaardigheden van een video-analist bijgebracht. De inschrijving voor het seizoen 2020/'21 is geopend.

De video-analist speelt een faciliterende rol door het vastleggen, coderen, analyseren en visualiseren van wedstrijden en trainingen. Zo draag jij bij aan de persoonlijke voetbalontwikkeling van spelers. De KNVB Academie heeft ervoor gekozen om jou als video-analist op te leiden in het werkveld waar jij terecht kunt komen. Daarom is de opleiding Video-Analist B toepasbaar voor video-analisten uit alle sporten.

Aanmelden en meer informatie

Dit opleiding bestaat uit een aantal centrale bijeenkomsten en praktijkgedeelte. De opleiding is toegankelijk voor een gelimiteerd aantal personen. De centrale bijeenkomsten vinden plaats op de KNVB Campus in Zeist en het praktijkgedeelte vindt plaats bij jouw club of jouw club naar keuze. De kosten van de opleiding bedragen € 410,-. Meld je aan via de speciale pagina op KNVB Assist. Hier vind je ook meer informatie over de opleiding. Video-analist Video-analist Meld je aan of lees meer over de opleiding op KNVB Assist.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen