Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters december 2021

KNVB Media
KNVB Media
3 december 2021, 10:52

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen is voor een deel van de (assistent-)scheidsrechters de winterstop al aangebroken. - Foto: KNVB Media

Door de aangescherpte coronamaatregelen vinden er de komende weken aanmerkelijk minder wedstrijden plaats dan normaal gesproken het geval was. Het kan dus zijn dat de winterstop voor jou als (assistent-)scheidsrechter al is begonnen. Dan is het belangrijk voldoende rust te nemen en de trainingsintensiteit daarna weer langzaam op te bouwen. Mocht dit niet mogelijk zijn bij een sportvereniging of in de sportschool, dan bieden we in de trainingsschema's voor de maanden december en januari voldoende alternatieven aan.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, wordt iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's en nieuwsbrieven.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen