Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bekijk de online talkshow 'De Dag van de FairPlay' terug

KNVB Media
KNVB Media
4 oktober, 11:54

Hélène Hendriks ging in een online talkshow in gesprek met topscheidsrechters Serdar Gözübüyük, Danny Makkelie, Bas Nijhuis en Shona Shukrula over thema’s als persoonlijk leiderschap, mentale fitheid en fairplay. - Foto: KNVB Media

Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is enorm belangrijk als het gaat om toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Daarom organiseerde ARAG samen met de KNVB op 29 september 2021 de Dag van de FairPlay. Een vakinhoudelijke avond voor scheidsrechters en iedereen die meer wil weten over het scheidsrechtersvak. Hélène Hendriks ging in een online talkshow in gesprek met topscheidsrechters Serdar Gözübüyük, Danny Makkelie, Bas Nijhuis en Shona Shukrula over thema’s als persoonlijk leiderschap, mentale fitheid en fairplay.

Uitzending gemist? Bekijk hieronder de online talkshow terug. Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer bij de Dag van de FairPlay 2022 en wie weet kunnen we dan weer fysiek bij elkaar komen!

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen