Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Win één van de zes headset-clinics en Meet & Greets met een topscheidsrechter

KNVB Media
KNVB Media
6 september, 11:45

In de Week van de Scheidsrechter gaan zes toparbiters op pad om zes verenigingsscheidsrechters live tijdens een wedstrijd te coachen via een headset. - Foto: KNVB Media

In de Week van de Scheidsrechter gaan zes toparbiters op pad om zes verenigingsscheidsrechters live tijdens een wedstrijd te coachen door middel van een headset. Een hele mooie én bruikbare ervaring!

Na afloop van de headset-clinic geeft de toparbiter terugkoppeling over wat hij of zij heeft waargenomen en deelt hij of zij tips waarmee de verenigingsscheidsrechter zichzelf verder kan ontwikkelen. Er is natuurlijk ook ruimte om vragen te stellen.

Bij deze sessie na afloop van de wedstrijd mag een aantal (assistent-)verenigingsscheidsrechters aanwezig zijn. Wil jij kans maken op een headset-clinic voor één van jouw verenigingsscheidsrechters met aansluitend een Meet & Greet? Meld je dan nu aan via weekvandescheidsrechter@knvb.nl. Aanmelden kan tot en met maandag 20 september 2021.

Enkele jaren geleden gaf oud-betaald voetbalscheidsrechter Ed Janssen een headset-clinic bij FC Delta Sports ’95. Bekijk de sfeerimpressie van die dag om een beeld te krijgen van de activiteit.

Over de Week van de Scheidsrechter

De Week van de Scheidsrechter is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. En dat bedankje is dat jaar belangrijker dan ooit! Want na een zwaar corona-jaar kunnen we natuurlijk niet meer dan blij zijn dat er ook dit seizoen weer vele tienduizenden scheidsrechters voor ons klaar staan. Helaas loopt dat aantal wel snel terug. Dat teruglopende aantal is natuurlijk ook een reden om extra zuinig te zijn op de scheidsrechters die nog actief zijn. Doe dus mee en bedank jouw scheidsrechters! De Week van de Scheidsrechter is dit jaar van 25 september tot en met 3 oktober 2021.

Week van de Scheidsrechter Week van de Scheidsrechter Lees meer over de Week van de Scheidsrechter.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen