Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters juli 2021

KNVB Media
KNVB Media
29 juni, 10:19

Het trainingsschema van juli bereidt (assistent-)scheidsrechters voor op de eerste oefenwedstrijden, die waarschijnlijk begin augustus gaan plaatsvinden. - Foto: KNVB Media

Het is eindelijk zo ver, ook de senioren elftallen bij de amateurs mogen weer wedstrijden spelen tegen andere verenigingen. Uiteraard is dit niet alleen fantastisch nieuws voor de voetballers, maar ook voor de (assistent-)scheidsrechters. Het trainingsschema van juli bereidt (assistent-)scheidsrechters voor op de eerste oefenwedstrijden, die waarschijnlijk begin augustus gaan plaatsvinden.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, wordt iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's voor (assistent-)scheidsrechters.

Arbitrageopleidingen

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als (assistent-)scheidsrechter? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen