Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters juni 2021

KNVB Media
KNVB Media
1 juni, 15:23

Een aantal scheidsrechters gaat in de KNVB Regiocup voor jeugd eindelijk weer wedstrijden fluiten. - Foto: KNVB Media

Eindelijk zijn er flinke versoepelingen in de coronamaatregelen doorgevoerd voor het amateurvoetbal. Vanaf 5 juni gaat de KNVB Regiocup voor de jeugd van start, waar een aantal scheidsrechters wedstrijden gaat fluiten. Anderen moeten nog iets langer wachten, maar er is licht aan het einde van de tunnel. Hoe je jouw trainingsschema de komende weken en maanden invult, is afhankelijk van de situatie waarin jij je als (assistent-)scheidsrechter bevindt. In de nieuwsbrief vind je hierover meer advies.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, wordt iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's voor (assistent-)scheidsrechters.

Arbitrageopleidingen

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als (assistent-)scheidsrechter? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen