Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's (assistent-)scheidsrechters april 2021

KNVB Media
KNVB Media
30 maart, 8:57

Deze maand komt het onderwerp voeding uitgebreid aan bod want goede voeding is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor een goede sportprestatie. - Foto: KNVB Media

Ondanks de onzekerheid over de start van de Regiocup is het nog steeds zaak om als amateur (assistent-)scheidsrechter middels individuele of groepstraining fit te blijven en je conditie niet te ver achteruit te laten gaan. In de nieuwsbrief van april 2021 komt het onderwerp voeding weer uitgebreid aan bod. Goede voeding is niet alleen belangrijk voor je gezondheid, maar ook voor een goede sportprestatie. Om jullie inzicht te geven in wat verschillende voedingsstoffen met je lichaam doen en waarom en wanneer het nuttig is, heeft de voedingsspecialiste van de KNVB een overzicht opgesteld.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, wordt iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's voor (assistent-)scheidsrechters.

Arbitrageopleidingen

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als (assistent-)scheidsrechter? Dan kun je bij de KNVB terecht voor verschillende scheidsrechtersopleidingen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen