Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's scheidsrechters maart 2021

KNVB Media
KNVB Media
1 maart, 10:04

Het is van belang op tijd fit te zijn als er groen licht wordt gegeven voor het spelen van wedstrijden. - Foto: KNVB Media

Omdat de meeste coronamaatregelen van het kabinet zijn verlengd tot 16 maart, kunnen er in ieder geval de komende weken nog geen officiële wedstrijden worden gespeeld. Inmiddels is wel duidelijk dat buiten de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A, de competities niet meer worden hervat. Als alternatief is hiervoor de Regio Cup in het leven geroepen. Als alles meezit, kan de Regio Cup medio april van start gaan. Dat zou betekenen dat er nog nog zes weken zijn om jezelf voor te bereiden. Ga dus lekker aan de slag met de trainingsschema's van maart en houd de moed erin!

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, zal iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Download ARIET Download ARIET Download hier het geluidsbestand voor ARIET.

Download SDS-test Download SDS-test Download hier het geluidsbestand voor de SDS-test.

Training en conditie Training en conditie Bekijk hier alle trainingsschema's voor (assistent-)scheidsrechters.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen