Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's scheidsrechters februari 2021

KNVB Media
KNVB Media
3 februari, 16:32

Het is van belang op tijd fit te zijn als er groen licht wordt gegeven voor het spelen van wedstrijd. - Foto: KNVB Media

Hoewel er voorlopig nog geen wedstrijden gespeeld kunnen worden, is er hoop dat er later dit seizoen nog wel duels kunnen plaatsvinden. Het is dus van belang op tijd fit te zijn als het moment daar is. De avondklok heeft het niet makkelijker gemaakt te blijven trainen. Toch zouden er nog voldoende mogelijkheden moeten zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld een aantal COVS-verenigingen die de trainingstijden hebben vervroegd om toch trainingen aan te kunnen bieden. In de trainingsschema's van februari zijn de SDS-test en ARIET opgenomen, die mogelijk helpen gemotiveerd te blijven.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, zal iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Download ARIET Download ARIET Download hier het geluidsbestand voor ARIET.

Download SDS-test Download SDS-test Download hier het geluidsbestand voor de SDS-test.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen