Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Week van de Scheidsrechter: hoe bedank jij de scheids?

KNVB Media
KNVB Media
1 oktober, 10:36

Juist nu is de onvermoeibare inzet van ruim 35.000 scheidsrechters onmisbaar. - Foto: KNVB Media

De Week van de Scheidsrechter start op zaterdag 3 oktober. Dit is een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat. Een week die anders is dan voorgaande jaren. Anders ook dan we zouden willen. Maar het bedanken van de scheids kan natuurlijk altijd! Juist nu is de onvermoeibare inzet van deze ruim 35.000 vrijwilligers onmisbaar. Hoe bedank jij de scheids?

Zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) elk weekend van voetbal te laten genieten. De KNVB en ARAG roepen verenigingen, voetballers en voetballiefhebbers dan ook op alle scheidsrechters de komende week te bedanken voor hun waardevolle inzet!

Hoe bedank jij de scheids tijdens de Week van de Scheidsrechter?

Natuurlijk kiezen we dit jaar voor een coronaproof bedankje. Geef de scheidsrechter samen met de tegenstander voorafgaand aan je wedstrijd een applaus, leg een aardigheidje klaar of stuur als vereniging een kaartje naar het huisadres van al jouw verenigingsscheidsrechters. Kortom; hoe bedank jij de scheids? Deel je initiatief op Twitter met #scheidsbedankt of zoek met deze hashtag naar leuke voorbeelden. De Week van de Scheidsrechter duurt van 3 tot en met 11 oktober.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen