Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: 'Een wedstrijd fluiten in coronatijd'

KNVB Media
KNVB Media
28 augustus 2020, 13:43

KNVB-medewerkers Stan Teuben en Pascal Engelbertink spraken onder meer over de coronaprotocollen voor scheidsrechters. - Foto: KNVB Media

We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar ‘gewoon’ gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor veel clubs, voetballers en scheidsrechters beginnen aan een onzekere periode.

Tijdens het webinar van donderdag 27 augustus spraken KNVB-medewerkers Stan Teuben en Pascal Engelbertink over waar je nu rekening mee moet houden met betrekking tot de coronaprotocollen. Daarnaast werden verschillende kijkersvragen beantwoord.

Terugkijken Terugkijken Kijk het webinar hier terug.

'Check voor vertrek'

Zorg dat je op de hoogte bent hoe een en ander geregeld is bij de vereniging waar je gaat fluiten. Kijk voor je vertrekt altijd op de website van de vereniging of daar aanvullende informatie, richtlijnen en maatregelen op staan. Zo niet, bel hen dan vooraf. Wij adviseren: check voor vertrek.

Overzicht coronaprotocollen Overzicht coronaprotocollen Bekijk hier de coronaprotocollen. KNVB.nl/samenvooruit KNVB.nl/samenvooruit Kijk hier voor meer informatie en inspiratie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen