Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's scheidsrechters juni

KNVB Media
KNVB Media
29 mei, 11:08

Voor een goede training kun je de plaatselijke club vragen naar de mogelijkheden om op hun velden te trainen. - Foto: KNVB Media

De meeste voetbalverenigingen zijn weer toegankelijk om te trainen, en dit geldt waarschijnlijk ook voor (assistent-)scheidsrechters. Voor een goede training kun je de plaatselijke club vragen naar de mogelijkheden om op hun velden te trainen. Ook zijn de meeste COVS-verenigingen weer begonnen of beginnen de komende weken met hun trainingen. Daarmee kunnen (assistent-)scheidsrechters weer op een goede manier toewerken naar de start van het nieuwe seizoen.

Om hier op de juiste manier aan de fitheid werken, zal iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

In de nieuwsbrief van de maand juni wordt onder meer aandacht besteed aan relatief nieuwe conditietesten die de UEFA gebruikt. De geluidsbestanden bij deze test zijn onderaan de pagina te downloaden.

Download ARIET Download ARIET Download hier het geluidsbestand voor ARIET.

Download SDS-test Download SDS-test Download hier het geluidsbestand voor de SDS-test.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen