Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Trainingsschema's scheidsrechters mei

KNVB Media
KNVB Media
30 april, 16:05

Eén van de voorwaarden om een goede prestatie als (assistent) scheidsrechter te leveren is een goede fitheid. - Foto: KNVB Media

Hoewel het nog onduidelijk is wanneer de competities volgend seizoen precies kunnen beginnen, is het belangrijk als (assistent​-​)scheidsrechter in conditie te blijven. Voor sommigen is het verstandig even rust te nemen, anderen trainen door. Helaas is het nog niet toegestaan bij sportverenigingen te trainen, maar wellicht dat er vanaf 20 mei weer meer trainingsmogelijkheden zijn.

Om op de juiste manier aan je conditie te werken, zal iedere maand een algemeen trainingsschema voor zowel scheidsrechters als assistent-scheidsrechters via deze website beschikbaar worden gesteld. Daarnaast zullen er zo nu en dan algemene trainingstips en uitleg over verschillende oefenvormen worden gegeven middels een nieuwsbrief die ook via deze website beschikbaar wordt gesteld.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen