Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Maak kans op een digitale meet & greet met de topscheidsrechters van Nederland

KNVB Media
KNVB Media
18 september 2020, 12:22

Geef je op en maak kans op een digitiale meet & greet met verschillende topscheidsrechters van Nederland. - Foto: KNVB Media

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een initiatief van de Nederlandse sportwereld waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 3 tot en met 11 oktober 2020. (Assistent-)scheidsrechters maken dit jaar onder andere kans op een digitale meet & greet met arbiters uit het betaald voetbal.

Vanwege corona is het helaas niet mogelijk een dag mee te lopen met de betaald voetbalscheidsrechters in Zeist, zoals voorgaande jaren het geval was. Om de verenigings- en KNVB-scheidsrechters toch in het zonnetje te zetten, vinden er dit jaar digitale meet & greets plaats met een scheidsrechter en assistent-scheidsrechter uit het betaald voetbal en een damesscheidsrechter uit de top van het amateurvoetbal. Je kunt de voorbereiding richting een wedstrijd volgen en een-op-een gesprekken voeren.

Daarnaast maken arbiters kans uitgenodigd te worden voor een meeting via Teams met officials uit het betaald voetbal. Bij de meeting ga je met 10 tot 15 collega scheidsrechters in gesprek met een betaald voetbalscheidsrechter. Er zijn drie verschillende digitale bijeenkomsten. Een voor KNVB-officials, een voor clubscheidsrechters en een voor KNVB- en club- assistent-scheidsrechters.

Geef je op en maak kans op deze bijzondere ervaringen! We horen graag waarom je een van deze prijzen wilt winnen. Zowel verenigings- als KNVB-scheidsrechters kunnen zich tot maandag 28 september 2020 aanmelden via onderstaand mailadres. Welke scheidsrechters in de prijzen zijn gevallen, wordt op dinsdag 29 september bekendgemaakt.

Week van de Scheidsrechter 2021

 

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen