Hoe bedankt jouw club de scheids in de Week van de Scheidsrechter?

KNVB Media
KNVB Media
14 september, 16:17

Tijdens de Week van de Scheidsrechter staat het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal. - Foto: KNVB Media

Ook dit jaar vindt de 'Week van de Scheidsrechter' weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 6 tot en met 14 oktober 2018.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! 

Hoe bedankt jouw club de scheids?

Regel je als club een origineel cadeau of activiteit als bedankje voor scheidsrechters in de Week van de Scheidsrechter, dan kun je het plan indienen bij de KNVB. De leukste plannen worden beloond met het betalen van (een deel van) de rekening. Heb je een goed idee? Stuur een mail naar het mailadres onderaan de pagina. Jouw vereniging kan het plan indienen tot en met donderdag 20 september 2018. Uiterlijk woensdag 26 september 2018 ontvangen de verenigingen bericht of zij een bijdrage van de KNVB ontvangen voor hun plan.

Week van de ScheidsrechterKijk hier voor meer informatie over de Week van de Scheidsrechter 2018

Week van de Scheidsrechter 2018

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven