Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Kortingsactie cursus Spelbegeleider verlengd

KNVB Media
KNVB Media
13 december 2017, 13:25

Om meer verenigingen de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van deze kortingsprijs, wordt de actie nu verlengd tot 31 maart! - Foto: KNVB Media

Ruim honderd verenigingen hebben tot nu toe gebruik gemaakt van de kortingsregeling voor de cursus Spelbegeleider en Pupillenscheidsrechter. Deze verenigingen hebben inmiddels spelbegeleiders en pupillenscheidsrechters laten opleiden, met speciale aandacht voor de spelregels in de nieuwe wedstrijdvormen.

De cursus bestaat uit twee cursusavonden bij de vereniging, met daartussen minimaal twee speelweekenden. Binnen het leerplan van de cursus bestaat de mogelijkheid het accent meer te verschuiven richting de rol van spelbegeleider of pupillenscheidsrechter, afhankelijk van de behoefte van de cursisten. Uniek is dat tijdens de cursus gebruik wordt gemaakt van de app 'Het Nieuwe Fluiten', waarmee spelregelkennis wordt getoetst, feedback kan worden opgevraagd en waar alle benodigde kennis in een handboek bijeen is gebracht.

Speciale kortingsactie

Tot en met 31 december geldt voor deze cursus een speciale kortingsactie: het verenigingspakket wordt aangeboden voor € 150,= (max. achttien deelnemers), in plaats van het normale tarief van € 492,=. Om meer verenigingen de mogelijkheid te bieden gebruik te maken van deze kortingsprijs, wordt de actie nu verlengd tot 31 maart! De actie is geldig voor alle cursussen die voor die datum worden aangevraagd en plaats vinden binnen seizoen 2017/’18.

Pakket of individueelReguliere prijsKortingsactieAantal deelnemers
Verenigingspakket492 euro150 euroMaximaal 18
Individuele inschrijving30 euro10 euroMinimaal 16

Contact

Wil jouw vereniging ook gebruik maken van deze kortingsactie? Neem dan contact op met de KNVB Academie via de contactpersonen hieronder.

Snezana Vujovic

Arbitrageopleidingen Noord/Oost

Nicole Jacet

Arbitrageopleidingen West

Medewerkster arbitrageopleidingen

Arbitrageopleidingen Zuid

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen