Vv Noordster ontvangt het ARAG|KNVB Fairplay certificaat

KNVB Media
KNVB Media
13 juni, 11:40

Vv Noordster uit Oude Pekela heeft op vrijdagavond 2 juni het ARAG|KNVB Fairplay certificaat ontvangen. - Foto: KNVB Media

Vv Noordster uit Oude Pekela heeft op vrijdagavond 2 juni uit handen van Gert-Jan Siebelink van ARAG en scheidsrechter Siemen Mulder het ARAG|KNVB Fairplay certificaat ontvangen. Noordster heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om een professioneel scheidsrechtersbeleid neer te zetten en ontving daarvoor vrijdag de beloning.

Onder aanvoering van scheidsrechterscoördinator Albert Wiekens is de club er in geslaagd om de scheidsrechters een plek te bieden die ze verdienen. Zowel jonge als wat meer ervaren verenigingsscheidsrechters zagen hoe voorzitter Hans Hulzebos naast het certificaat ook een tas met scheidsrechterskleding mocht ontvangen.

Cement van de samenleving

We moeten zorg blijven besteden aan ons scheidsrechtersbeleid

Namens de gemeente was wethouder Hennie Hemmes aanwezig om Noordster te feliciteren met dit heugelijke feit. Hemmes benadrukte nog maar eens dat sportverenigingen het cement van de samenleving zijn en dat hij trots is dat de voetbalvereniging uit Oude Pekela een van de zeventig clubs is die het Fairplay certificaat heeft mogen ontvangen. 

Vv Noordster uit Oude Pekela heeft op vrijdagavond 2 juni uit handen van Gert-Jan Siebelink van ARAG en scheidsrechter Siemen Mulder het ARAG|KNVB Fairplay certificaat ontvangen. 

“Nu moeten we zorg blijven besteden aan ons scheidsrechtersbeleid”, aldus voorzitter Hulzebos. "We zijn supertrots dat we het ARAG certificaat hebben mochten ontvangen, maar het onderhouden van de kwaliteit is het belangrijkst!"

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven