Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Komende maand vier Fairplay certificeringen

KNVB Media
KNVB Media
9 mei 2017, 9:20

De komende maand ontvangt een viertal amateurvoetbal verenigingen de KNVB|ARAG Fairplay certificering. - Foto: KNVB Media

De komende maand ontvangt een viertal amateurvoetbal verenigingen de KNVB|ARAG Fairplay certificering. Deze certificering staat voor een professioneel arbitragebeleid dat wordt gevoerd door deze verenigingen.

Professioneel arbitragebeleid is terug te zien in de begeleiding en opleiding van scheidsrechters, de waardering en uitrusting van scheidsrechters en in de wijze waarop het arbitragebeleid een plek heeft gekregen binnen de vereniging. 

Certificering

De volgende verenigingen ontvangen binnenkort de felbegeerde certificering:

ClubPlaatsDistrictDatum
Ter LeedeSassenheimWest II12 mei
GSV ’38GiesbeekOost16 mei
NoordsterOude PekelaNoord2 juni
FC UdenUdenZuid II10 juni

De scheidsrechters Dennis Higler, Eric Braamhaar, Siemen Mulder en Ed Janssen rijken, samen met een afvaardiging vanuit ARAG, de certificeringen uit. Tijdens deze gelegenheid lichten de verenigingen hun beleid toe aan de aanwezigen. Daarnaast is er ruimte genoeg in het programma om in gesprek te raken met de scheidsrechters.

Sportief verloop

Goede scheidsrechters zorgen er samen met spelers en trainers voor dat wedstrijden sportief en plezierig verlopen. Zo dragen zij bij aan de kwaliteit van het voetbal. Om de kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en daarmee het plezier op de velden te vergroten, stimuleren de KNVB en ARAG samen professioneel arbitragebeleid bij voetbalverenigingen.

Heeft uw club de clubarbitrage ook goed voor elkaar? Of wilt u weten hoe de club ook een certificaat kan behalen? Kijk dan eens op de pagina hieronder.

KNVB|ARAG Fairplay certificering KNVB|ARAG Fairplay certificering Kijk hier voor meer informatie.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen