Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Organiseer 7x7 Zomervoetbal op de club

KNVB Media
KNVB Media
12 mei, 10:00

7x7 Zomervoetbal is ideaal om senioren voetballers weer aan het voetballen te krijgen. - Foto: KNVB Media

Met name voor de seniorengroep is het belangrijk dat er nog gevoetbald kan worden de komende maanden. Door de coronamaatregelen hebben zij het afgelopen seizoen bijna tot niet kunnen voetballen. 7x7 Zomervoetbal is ideaal om ze toch nog aan het voetballen te krijgen.

De huidige coronamaatregelen maken dat op dit moment alleen mogelijk voor de doelgroep t/m 26 jaar. Maar met versoepelingen in aantocht, is het hopelijk wel mogelijk om in de zomer 7x7 toernooi te organiseren. 

Uiteraard is alles afhankelijk van de geldende maatregelen, maar de KNVB roept clubs op om aan de slag te gaan met zomervoetbal en biedt daar ook de nodige ondersteuning voor.

Organiseer een 7x7 Zomertoernooi Organiseer een 7x7 Zomertoernooi Binnen twee minuten heb je jouw vereniging aangemeld voor 7x7 Zomervoetbal.

Voetbal, zon en gezelligheid

Met zonnige dagen in aantocht en hopelijk ook versoepelingen is het een goed idee om na te gaan denken over het organiseren van een 7x7 toernooi in de zomer. Dit seizoen was er voor senioren geen competitie en ook de Regiocup is er helaas niet van gekomen. Des te belangrijker om de doelgroep toch nog naar de vereniging te krijgen. Naast wekelijkste trainingen of onderlinge wedstrijden is een 7x7 toernooi ook een mooi middel die perfect aansluit bij de doelgroep.

Wij helpen je bij de organisatie

Wil je weten wie en hoe veel geïnteresseerden zich inschrijven voor je toernooi? Maak dan heel simpel en snel je toernooi aan in Voetlab. Je ontvangt vervolgens een link die je kan delen op social media, WhatsApp of bijvoorbeeld kan plaatsen op een poster. De aanmeldingen voor je activiteit ontvang je in een fijn overzicht op je telefoon. En via Voetlab kunnen deelnemers ook nog eens makkelijk vrienden uitnodigen.

Wil je een grens stellen aan het aantal inschrijvingen, dan kan dat ook. Zo maak je gemakkelijk en snel een succes van jouw 7x7 Zomervoetbal toernooi. En behoud je een goed overzicht op de aanmeldingen. Wel zo fijn!

Meld jouw 7x7 Zomertoernooi aan Meld jouw 7x7 Zomertoernooi aan Snel geregeld!

Promotiemateriaal

Wil je jouw toernooi extra onder de aandacht brengen? Gebruik dan onderstaand promotiemateriaal. Download de bestanden en voeg heel simpel jouw eigen informatie toe. Bijvoorbeeld de link naar jouw Voetlab inschrijfpagina.

Biedt jouw vereniging al 7x7 aan? Biedt jouw vereniging al 7x7 aan? Bij 7x7 staat lekker voetballen op een recreatieve manier centraal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen