Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken: webinar ‘De teaminschrijvingen en menukaarten voor het seizoen 2020/’21’

KNVB Media
KNVB Media
28 mei 2020, 12:28

Het webinar van woensdag 27 mei. - Foto: KNVB Media

In deze onzekere tijden bieden we amateurclubs en vrijwilligers de mogelijkheid om op een eenvoudige en laagdrempelige manier toch met voetbal bezig te blijven. In diverse webinars en online programma’s bespreken we de komende weken met verschillende sprekers thema's die juist in deze periode voor clubs en vrijwilligers van belang kunnen zijn.

Op woensdag 27 mei zonden we het webinar uit over de teaminschrijvingen en menukaarten voor het seizoen 2020/’21. Bram van Hamersveld (Medewerker Wedstrijdzaken KNVB) besprak het inschrijfproces voor het komende seizoen en gaf aan welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Terugkijken Terugkijken Kijk de webinar hier terug.

Overige vragen

Vanwege de zeer grote belangstelling zijn tijdens de uitzending niet alle ingestuurde vragen van kijkers aan bod gekomen. De vragen die niet zijn behandeld, inclusief de antwoorden van Bram vind je via onderstaande link terug.

Vragen webinar Vragen webinar Lees hier de vragen en antwoorden die niet tijdens de webinar zijn behandeld.

Meer informatie over de teaminschrijvingen voor zowel het veld- als zaalvoetbal vind je via onderstaande links.

Teaminschrijving veld Teaminschrijving veld Meer informatie over teaminschrijvingen voor het veldvoetbal. Teaminschrijving zaal Teaminschrijving zaal Meer informatie over teaminschrijvingen voor het zaalvoetbal.

Aanmelden overige webinars

Wil je de komende weken nog meer webinars over dit onderwerp bekijken? Meld je dan aan voor een van onderstaande webinars of bekijk het volledige aanbod op knvb.nl/samenvooruit. 

Hoe ga ik om met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen? Hoe ga ik om met de teamindelingen voor het nieuwe seizoen? Maandag 8 juni, 20.00 uur. Meer gelijkwaardige jeugdcompetities; hoe organiseren we dat? Meer gelijkwaardige jeugdcompetities; hoe organiseren we dat? Maandag 15 juni, 20.00 uur. Een toelichting op het competitiehandboek 2020/’21 Een toelichting op het competitiehandboek 2020/’21 Donderdag 18 juni, 20.00 uur. SamenVooruit SamenVooruit Kijk op knvb.nl/samenvooruit voor het volledige overzicht.

Workshops Sportlink

Heb je specifieke vragen over de werking van Sportlink? Bekijk dan vooral ook het workshop-aanbod van Sportlink voor praktische tips en begeleiding.

Workshops Sportlink Workshops Sportlink Kijk hier voor een overzicht van de workshops van Sportlink.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen