Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Toolkit

We ondersteunen voetbalclubs waar we kunnen om het spaarprogramma zo makkelijk mogelijk te maken. Op deze pagina vind je allerlei kant-en-klare middelen om het programma op jouw club te promoten. Zo maak je van Voetbalpassie samen met je leden en hun vrienden en familie een groot succes!

Online toolkit

Om Voetbalpassie zo goed mogelijk aan te pakken, hebben we een complete online toolkit uitgewerkt. Deze bevat allerlei handige middelen om de actie vanuit jouw club onder de aandacht te brengen. Zo zorg je dat iedereen die jouw club een warm hart toedraagt, mee gaat sparen. Denk aan een header voor de clubwebsite, voorbeeldteksten voor mailings, social media en WhatsApp, noem maar op!

Download de Voetbalpassie-handleiding Download de Voetbalpassie-handleiding Deze handleiding helpt je bij het onder de aandacht brengen van Voetbalpassie binnen jouw club. Download alle promotiemiddelen Download alle promotiemiddelen Download hier alle promotiemiddelen.

Aanmelden gepersonaliseerde communicatiemiddelen

Ook zijn er enkele communicatiemiddelen die je met toevoeging van het clublogo uniek kunt maken voor jouw club. Meld je aan via onderstaand formulier en maak je eigen gepersonaliseerde flyer, social media-banners of scorebord. We sturen je binnen een dag een persoonlijke login. Heb je geen e-mail ontvangen? Stuur dan een mail naar voetbalpassie@knvb.nl.

Personaliseer middelen met eigen clublogo Personaliseer middelen met eigen clublogo Maak je eigen webbanners, scorebord of flyer met jouw clublogo. Uitlegvideo tool gepersonaliseerde middelen Uitlegvideo tool gepersonaliseerde middelen In deze video wordt uitgelegd hoe je de gepersonaliseerde middelen kunt opmaken voor je eigen club.

Fysiek promotiepakket

Alle amateurclubs krijgen vanaf 9 september een pakket toegestuurd om Voetbalpassie ook op het eigen terrein en in de kantine te promoten. Met posters op A1- en A3-formaat, een spandoek, table tents voor op de tafels in de kantine, flyers, scorebordposters en viltjes kan niemand die bij jouw club komt, het programma nog ontgaan! Het pakket wordt verstuurd naar het bij de KNVB, in Sportlink Club, opgegeven correspondentieadres van de vereniging. Heb je een postbusadres in Sportlink staan als correspondentieadres, dan sturen we het promotiepakket naar jouw sportaccommodatie.