Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

(Online)cursus: ‘Integreren van mentale training in de voetbaltraining’

Mentaal sterk zijn is in het voetbal enorm belangrijk. ‘Voetbal is meer dan de helft mentaal. Los van het fysieke wat ook zwaar is, gaat het erom dat je geconcentreerd en gedisciplineerd bent (Stefan de Vrij)’. Deze cursus haakt daarop in. We gaan interactief aan de slag met jou rol als trainer/coach in de volgende thema’s: doelen stellen, mindset, omgaan met negatief denken en omgaan met tegenslagen.Theorie en praktijkvoorbeelden zullen afgewisseld worden zodat het direct toegepast kan worden in de training. Het doel is dat de voetbaltraining een extra dimensie krijgt door de spelers mentaal uit te dagen. Juist in deze tijd is die extra prikkel nodig om ze voor te bereiden op de wedstrijden in de toekomst.

Direct inschrijven

Theorie en praktijkvoorbeelden zullen afgewisseld worden zodat het direct toegepast kan worden in de training. Het doel is dat de voetbaltraining een extra dimensie krijgt door de spelers mentaal uit te dagen. Juist in deze tijd is die extra prikkel nodig om ze voor te bereiden op de wedstrijden in de toekomst.

Wie is Berber van den Berg?

Berber van den Berg

Berber van den Berg bedreef als turnster vijftien jaar topsport, met deelnames aan Wereld- en Europese Kampioenschappen als belangrijkste prestaties. Ze is als psycholoog (MSc) afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en is gespecialiseerd in sport. Ze werkt als mentale coach bij de jeugdopleiding van SC Heerenveen en begeleidt daarnaast talloze individuele sporters van recreatief tot topniveau. Ook is ze onderdeel van het multidisciplinaire ECO-Coach team en geeft ze interactieve workshops voor sportbonden, onderwijs, bedrijven en de politieacademie. Samen met haar vader Tjalling schreef ze het boek ECO-Coachen. Haar mindset is: ‘You can do anything you set your mind to’.

Doelgroep

UEFA C + UEFA B

Licentiepunten

Als je deze (online)cursus hebt gevolgd krijg je 4 licentiepunten die je kunt gebruiken
voor de verlenging van je trainerslicentie. Wij zorgen ervoor dat de licentiepunten worden geregistreerd in je eigen trainerslicentieportaal.

Kosten

De kosten voor deze (online)cursus bedragen €99,-.

Microsoft Teams

Voor deze (online)cursus maken we gebruik van Microsoft Teams. Een aantal dagen voor de start krijg je een mail met daarin de link.

Wanneer?

De (online)cursus ‘Integreren van mentale training in de voetbaltraining’ van twee avonden staat drie maal op het programma: 

  • 26 april en 10 mei 2021
  • 27 mei en 3 juni 2021
  • 14 en 28 juni 2021

Inschrijven

Inschrijven kan van 2 april 2021 tot en met uiterlijk 25 april 2021. Na het verstrijken van de inschrijftermijn is het niet meer mogelijk om jezelf in te schrijven en deel te nemen aan de (online)cursus.

Er is plek voor maximaal 30 personen per cursus.

Annuleren

Bij annulering vóór 12 april 2021 ontvang je het door jou betaalde bedrag retour. Bij annulering op 12 april 2021 of daarna bestaat geen recht op restitutie.

 
Direct inschrijven