Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

De toekomstbestendige vereniging

Het zijn bijzondere, ingrijpende en verwarrende tijden. Het coronavirus heeft het dagelijkse leven in zijn greep en ook de voetbalwereld ontkomt niet aan de gevolgen van het coronavirus. We begrijpen dat dit grote impact heeft op amateurverenigingen en stellen dan ook alles in het werk om verenigingen te ondersteunen in deze onzekere periode.

Om de vereniging toekomstbestendig te maken, hebben we een aantal initiatieven gebundeld die de vereniging kan versterken. Dat kan variëren van het terugbrengen van kosten en het genereren van extra inkomsten, tot het werven van leden. De komende tijd zullen op deze pagina meer initiatieven plaatsen die bijdragen aan het toekomstig bestendig maken van de vereniging.

ING-sponsorcontract

Maak kans op een ING-sponsorcontract voor jouw amateurclub om meiden- en vrouwenvoetbal verder te stimuleren

Het lijkt ver weg, maar ooit kan je weer lekker vrijuit voetballen bij je club. Dan staan de voetbalvelden weer vol en kan je doen waar je passie ligt; voetballen. Als hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal en sponsor van 500 amateurclubs in Nederland kijkt ING hier naar uit. In februari is ING gestart met de campagne waarbij clubs kans maken op een driejarig sponsorcontract van ING waarmee clubs het meiden- en vrouwenvoetbal verder kunnen stimuleren. ING heeft de aanmeldperiode hiervoor verlengd naar 22 mei omdat ING  begrijpt dat je nu met andere zaken bezig bent.  

Meer informatie Meer informatie Meld jouw club direct aan en maak kans op een driejarig sponsorcontract.

Volle clubkas, lage broeikas

De Groene Club is een landelijk initiatief van de KNVB en jouw vereniging kan zich aanmelden voor een kosteloos begeleidingstraject. Wij ontzorgen inmiddels ruim 550 verenigingen naar een duurzame accommodatie om kosten te besparen op de energierekening. Wij willen verenigingen een gezonde financiële positie geven over de as van duurzaamheid. Energie is gemiddeld 10-15% van de begroting.

Meer informatie Meer informatie Hoe kunnen we jouw club helpen bij het nemen van duurzame maatregelen?

Een laadpaal in jouw clubkleuren

De KNVB en ENGIE hebben een laadpaal ontwikkeld die je in jouw clubkleuren kunt krijgen! Na de terugverdienperiode levert deze laadpaal direct geld op voor jouw vereniging.

Meer informatie Meer informatie De vraag naar laadpalen zal exponentieel toenemen. Dit biedt kansen voor voetbalclubs.

Twelve staat achter jouw sportclub!

Het is voor sportclubs momenteel een moeilijke tijd, de wekelijkse kantineomzet wordt niet meer gedraaid en zo lopen clubs al gauw honderden tot duizenden euro’s mis per week. Twelve bedient meer dan 3000 sportclubs met hun totaaloplossingen en wil hen dan ook graag helpen om straks weer (financieel) gezond de deuren van hun kantine te kunnen openen.

Met de Twelve kassa krijg je meer inzicht in je omzet, derving en voorraad. Daarmee zorg je voor betere marges. We hopen in de nabije toekomst allemaal weer te kunnen sporten en helpen je dan ook graag om vooruit te kijken en straks voorbereid aan de slag te kunnen. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan cashless mogelijkheden in de kantine? Als specialist op dit gebied kijkt Twelve hierin graag met je mee.

Om ook op dit moment geld binnen te krijgen en lopende rekeningen te betalen heeft Twelve de #helpjeclub actie gelanceerd. Met deze actie kunnen leden en supporters van de club, ook nu de club gesloten is, bartegoed kopen wat zij later kunnen besteden wanneer de club weer open is.

Meer informatie Meer informatie Kijk hier voor meer informatie over de #helpjeclub actie.

Coronavirus

Coronavirus Coronavirus Op deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en informatie over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal.

Partners van het Voetbal

De KNVB heeft momenteel zeven Partners van het Voetbal: ING, Nike, Nederlandse Loterij, KPN, PwC, Albert Heijn en Adecco. Samen werken we aan initiatieven die bijdragen aan het toekomstig bestendig maken van onze verenigingen.

Partners van het Voetbal Partners van het Voetbal Lees meer over onze partners.