Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Jos Blatter

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 17-4-1948
  • Woonplaats: Veldhoven
  • Lid van vereniging: UNA
  • Beroep: Gepensioneerd ambtenaar

  • Functie: Resp. planoloog, projectleider Stadsvernieuwing, hoofd Communicatie.

  • Organisatie: Gemeente Eindhoven, ruim 33 jaar.

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Augustus 2008 tot heden bestuurslid Stichting Topvoetbal UNA, 2013 tot heden resp. afgevaardigde amateurvoetbal district Zuid I en lid Algemene Vergadering Amateurvoetbal, verenigingsraad, ledenraad en bondsvergadering.

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: November 1987 - juli 2013 voorzitter v.v. UNA, 2003 - 2012 vertegenwoordiger clubs Hoofdklasse B resp. Topklasse zondag als bestuurslid/secretaris in Centraal Orgaan Hoofdklassen, Centraal Orgaan Top- en Hoofdklassen en Coöperatieve Vereniging Topklasse, 2006 - 2009 lid KNVB-werkgroep optimalisering voetbalpiramide.

  • Nevenfuncties: Januari 2015 tot heden bestuursvoorzitter Stichting Sport- en Recreatiecentrum Den Ekkerman (Veldhoven), April 2015 tot heden mede-oprichter en voorzitter Stichting Sportgala Veldhoven.

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Gelet op mijn ervaring als voetballer en bestuurder denk ik de belangen van het Nederlandse voetbal in het algemeen en het amateurvoetbal in het bijzonder goed te kunnen behartigen als verbinder tussen de clubs en de KNVB.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Omdat ik specifieke ideeën heb over de ontwikkelingen van en in het Nederlandse voetbal en de daarbij behorende belangen van de clubs.

Motivatie kieskring

Ik ben mijn gehele leven woonachtig in kieskring 16 en heb door mijn voetballoopbaan en het langdurige voorzitterschap van UNA veel contacten gekregen met de clubs in de kieskring, waardoor een grote wederzijdse binding is ontstaan.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Daar ik, gebruik makend van mijn ervaring op zowel landelijk als regionaal clubniveau, de belangen van de clubs optimaal kan en wil behartigen.

Laatste nieuws