Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Steven Schmitz

Bekijk hier zijn motivatie persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 15-09-1991
  • Woonplaats: Amsterdam
  • Lid van vereniging: ZVV Zaanlandia
  • Beroep: Marketeer

  • Organisatie: Bleekemolens Race Planet

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Afgeronde (voetbal) studies: Football Business aan het Johan Cruyff Institute te Barcelona, Football Industry Insights aan het Johan Cruyff Institute te Barcelona, Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam, Jeugdtrainer C en D junioren bij KFC 2009-2011

  • Nevenfuncties: -

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Ik ben een enthousiaste voetbalgek die communicatief sterk is en goed is in het signaleren en oplossen van problemen. Een goede combinatie voor deze functie.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Een paar jaar geleden is de club waar ik begonnen ben met voetbal op mijn derde, opgehouden met bestaan vanwege een aantal problemen. Ik was van mening dat de club kon blijven bestaan maar heb me daar toen niet actief voor ingezet. Daar heb ik nog steeds spijt van en daarom wil ik nu graag andere clubs helpen om vergelijkbare problemen op te lossen.

Motivatie kieskring

Al meer dan 24 jaar ben ik elke week te vinden op de voetbalvelden van kieskring 29. Ik durf wel te zeggen dat ik op bijna alle velden in deze kieskring wel een keer heb gelopen met mijn voetbalschoenen.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Het afgelopen jaar heb ik twee studies gevolgd aan het Johan Cruyff Institute in Barcelona over alles wat met voetbal te maken heeft. In combinatie met mijn financiële achtergrond en communicatieve vaardigheden beschik ik over de vaardigheden die passen bij deze functie. Mijn winnaarsmentaliteit zorgt ervoor dat ik het maximale uit deze functie zal halen, wat natuurlijk in het voordeel is van de verenigingen.

Laatste nieuws