Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wim van Hoogstraten

Bekijk hier zijn motivatie persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 31-5-1952
  • Woonplaats: Herpen
  • Lid van vereniging: Herpinia
  • Beroep: Bij diverse gemeenten als leidinggevende en adviseur werkzaam geweest

  • Functie: Wijkcoördinator/adviseur binnen de dienst Stadsbeleid

  • Organisatie: Gemeente Oss (gepensioneerd 2018)

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: KNVB lid van de Ledenraad Amateurvoetbal 2016-2018, voorzitter regiegroep Osse Voetbalverenigingen (achttien verengingen) 2005-2018

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: KNVB landelijk-afgevaardigde verenigingsraad namens district Zuid II (2012-2015)KNVB Regio-afgevaardigde Regio 1 Zuid II 2007-2011, voorzitter voetbalvereniging Herpinia (12 jaar) 2002-2014, dagelijks bestuur Herpinia (32 jaar) 1981-2014, vertegenwoordiger technische commissie Herpinia 1983-2002, commissie Sportgala Oss 2002-2014

  • Nevenfuncties: Adviseur Sport Support Noord-Brabant

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

De voordeur van de KNVB is ook uw toegang!  Ik wil een bijdrage leveren dat de KNVB nog meer naar je toekomt, omdat de verenigingen de KNVB zijn!

Motivatie om ledenraadslid te worden

Ik wil een bijdrage leveren dat de KNVB nog meer op de wensen en ontwikkelingen van de verenigingen ingaat. De verengingen zijn de KNVB. De stem van de verengingen moet nadrukkelijker doorklinken. De KNVB heeft de laatste jaren diverse stappen gezet dichter naar verenigingen toe te komen.

De betrokkenheid van de verengingen bij de beleidsvorming moet worden vergroot en de dienstverlening van de KNVB moet nog beter met en op de verengingen worden afgestemd. Streven naar een nog mooier voetballandschap en blijven inspelen op de maatschappelijke veranderingen. Hier wil ik me de komende jaren voor inzetten.

Motivatie kieskring

Ik ben geboren en getogen in Kieskring 12. Ik woon in de gemeente Oss en werkte laatstelijk voor de gemeente Oss. Ook ben ik al meer dan 37 jaar actief voor het voetbal. Als bestuurder/voorzitter van Herpinia (32 jaar), als regio(5 jaar) en landelijk afgevaardigde (7 jaar) van de KNVB.

Als voorzitter van de Regiegroep Osse Voetbalverenigingen en door samenwerking met verenigingsadviseurs en de nodige ambassadeurs kan ik een cruciale rol binnen deze kieskring vervullen waarbij verenigingen zich kunnen door ontwikkelen naar vitale en open verengingen en kleine verenigingen zich ondersteund voelen. De afgelopen jaren heb ik veel inkijk in verenigingen gekregen waarmee ik mijn kennis heb verrijkt. Ik heb daardoor een binding met en binnen deze kieskring gekregen.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

De KNVB zijn de verenigingen. De KNVB heeft veel te bieden. Het is een uitdaging de betrokkenheid van de verengingen met KNVB te vergroten. Zeker in de nieuwe vorm van besturen is het van belang dat de KNVB weet wat er bij de verengingen leeft en dat de belangen van de verenigingen worden gewaarborgd. Luisteren en ophalen maar ook streven naar vitale duurzame open verengingen. Verengingen hebben een steeds belangrijkere maatschappelijke rol en plaats in de samenleving ingenomen. Denk hierbij aan ontmoeten, waarden en normen, opvang, buurtsport, gezondheid, voeding en een veilig sportklimaat.

Ik denk de wederzijdse betrokkenheid te kunnen bevorderen. Als verengingen zich hierin kennen ben ik voor hun de geschikte kandidaat. Ik zie dit als een mooie uitdaging waar ik met met enthousiasme voor wil inzetten. Ik heb een passie voor het voetbal, dienend aan de verenigingen en de KNVB, verbindend tussen mensen en verder richtinggevend voor onze geliefde sport. Voetbal is om van te houden!

Laatste nieuws