Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Evert Woltjes

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 02-03-1962
  • Woonplaats: Maarssen
  • Lid van vereniging: c.o.v. DESTO
  • Beroep: Zelfstandig ondernemer, Eigenaar

  • Organisatie: Bouwkundig advies- en tekenbureau Woltjes

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Voetbalbestuurder bij c.o.v. DESTO, Wedstrijdsecretaris zaalvoetbal, Lid van de ledenraad amateurvoetbal (KNVB)

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Sponsorcommissie voetbal, Organisator speciale evenementen

  • Nevenfuncties: -

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Ik handel en wandel altijd in het belang van het amateurvoetbal.

Motivatie om ledenraadslid te worden

De afgelopen drie jaar heb ik al deel uitgemaakt van de ledenraad. De ledenraad is sinds 2016 een nieuw bestuurlijk model voor de sectie amateurvoetbal binnen de KNVB. De ledenraad is een van de schakels tussen de leden en het bestuur van de KNVB.  Een belangrijke taak en verantwoordelijkheid van een ledenraadslid is om de afstand tussen de KNVB en de verenigingen te verkleinen, daarin werk je nauw samen met de verenigingsadviseur en de ambassadeurs. Voor mij is een bestuursfunctie binnen een club en zitting nemen in de ledenraad onlosmakelijk met elkaar verbonden, als bestuurder weet je wat zich binnen een vereniging en rondom de velden afspeelt. Met mijn lange staat van dienst als clubbestuurder wil ik mijn kennis graag inzetten voor het totale amateurvoetbal. Op deze manier mijn steentje te kunnen bijdragen in de vergaderingen en bijeenkomsten van de ledenraad is mij op het lijf geschreven.

Motivatie kieskring

Als bestuurder van c.o.v. DESTO uit Vleuten (1250 leden) heb ik veel contacten opgebouwd met een groot aantal clubs in en rond Utrecht. Ik ga mee naar uitwedstrijden van ons eerste elftal waar ik bestuurders van andere verenigingen in de regio ontmoet. Bij thuiswedstrijden ontvang ik deze bestuurders op de club. In de afgelopen drie jaar ben ik als ledenraadslid bij alle bijeenkomsten in mijn kieskring geweest. Met al deze clubs heb ik in die periode een goede band en daarmee een breed netwerk opgebouwd. Veel verenigingen uit mijn kieskring weten mij te vinden en doen regelmatig een beroep op mij.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

De afgelopen drie jaar heb ik veel tijd geïnvesteerd om alle facetten binnen de ledenraad eigen te maken. Ook heb ik veel tijd besteed aan de contacten met de verenigingen en de clubbestuurders. Ik heb deze jaren erg prettig samengewerkt met de verenigingen, mijn regioteam (verenigingsadviseur, ambassadeurs en ledenraadslid), mede-raadsleden en medewerkers (KNVB).                                               

Met een tweede termijn kan ik deze ervaring continueren en uitbreiden. In 2018 is het nieuwe strategische plan (2018-2022) aangenomen, er liggen voor de komende  periode nog een flink aantal nieuwe uitdagingen welke ik graag oppak. Vooral op het gebied van communicatie naar de achterban valt nog veel te winnen. Ik zou erg trots zijn als ik ook de komende periode de belangen mag behartigen voor alle verenigingen binnen mijn huidige kieskring. Ik heb mij drie jaar voor de volle 100% ingezet in het belang van het amateurvoetbal en zal dit ook zeker, bij een herverkiezing, in de volgende periode doen.

Laatste nieuws