Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Ludo Goudkuil

Bekijk hier zijn persoonlijke gegevens en motivatie.

  • Geboortedatum: 25-06-1973
  • Woonplaats: Koudekerk aan den Rijn
  • Lid van vereniging: vv Koudekerk
  • Beroep: Directeur eigenaar

  • Organisatie: Goudkuil Bouwmanagement BV

  • Huidige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Lid ledenraad kieskring 24, Bestuurslid TC vvKoudekerk, Leider JO17-1, Verenigingsscheidsrechter

  • Voormalige (vrijwilligers)functies in het voetbal: Voorzitter vvKoudekerk, Lid van de werkgroep 'stop externe scouting jeugdspelers in het amateurvoetbal'

  • Nevenfuncties: Lid ledencommissie Vereniging Ondernemers Alphen en omstreken (heden), Lid van vertrouwenscommissie JCI Nederland (2010-2014), Lid van de ledenraad Rabobank Rijnstreek (2007-2011)

Waarom ben jij het nieuwe ledenraadslid?

Transparant, oprecht en ondernemend, op basis van deze kernwaarden wil ik invulling geven aan de rol als lid van de ledenraad van de KNVB.

Motivatie om ledenraadslid te worden

Het is belangrijk dat grote organisaties niet regeren vanuit de ivoren toren maar verbondenheid hebben met de uitvoerende organisatie. Ik zie er een uitdaging in om mijzelf hierin positief kritisch op te stellen met als doel dat de KNVB een beleid en strategie uitvoert welke door (bijna) alle leden en verenigingen gedragen kan worden.

Tevens is in de afgelopen drie jaar gebleken dat een goede samenwerking tussen ledenraad en directie nog niet gevonden is. Het afgelopen half jaar zijn er stappen gezet om te komen tot een samenwerking waarin de ledenraad ook echt de belangen van de verenigingen kan vertegenwoordigen. Ik wil de komende periode graag mijn aandeel leveren om de belangen van de verengingen te borgen in de procesafspraken tussen directie en ledenraad.

Motivatie kieskring

In de afgelopen drie jaar heb ik veel bijeenkomsten bijgewoond waar verenigingen aanwezig waren. Regionale overleggen, kennissessies, etc. Het is belangrijk om op deze manier zichtbaar en aanspreekbaar te zijn.

Zelf ben ik erg betrokken bij vv Koudekerk. Door de fusie met Alphen aan den Rijn zijn er nauwe banden met de verenigingen uit het oude Rijnwoude en de verenigingen uit het nieuwe Alphen.

Daarnaast is er wekelijks contact met de regionale tegenstander van het eerste elftal van vv Koudekerk en de tegenstander van de JO17 van vv Koudekerk.

Waarom moeten mensen op jou stemmen?

Als lid van de ledenraad ben je de verbindende factor tussen de leden. Als lid van de ledenraad ben je de verbindende factor tussen de verenigingen en de KNVB. Enerzijds als klankbord voor de KNVB, om bij het maken van beleid te weten wat er onder de leden leeft. Anderzijds namens de verenigingen om te zorgen dat het beleid herkenbaar is en dat er ook op die herkenbare manier invulling aan gegeven wordt.

Ik zie mijzelf in staat om op een gedreven en integere manier invulling te geven aan die rol als lid van de ledenraad van de KNVB.

Ook hebben de de afgelopen drie jaar als ledenraadslid hebben mij geleerd dat er nog veel te verbeteren is voor de verenigingen:

  • Een betere positie voor de verenigingen. De directie gaat nu uit van de speler maar zonder verenigingen geen spelers.
  • De KNVB moet meer gebruik maken van de kennis bij de verenigingen en de ledenraad en niet alleen hun eigen visie doorduwen.

Voor de komende drie jaar zie ik hier de uitdaging en mogelijkheid liggen om de positie van de verenigingen te verbeteren.

Laatste nieuws